Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Teollisuuspesukone LinearJet

Monipuolisesti muokattavissa oleva teollisuuspesukone, jonka avulla saadaan pestyä pitkiä kohteita.

Soveltuu myös putkimaisten kohteiden pesuun sisältä päin. Pesusuuttimet liikkuvat osienpesukoneen sisällä pitkittäissuunnassa sekä kohteen päissä. Pestävät kohteet voidaan suunnitella lastattavaksi koneen päältä tai sivusta.

Linearjet teollisuuspesukoneessa on suljettu pesukierto, mikä ei kuormita luontoa. Suodatuksella poistetaan epäpuhtaudet prosessista.

Kone suunnitellaan aina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, lähtökohtana on komponenttien asettamat vaatimukset ja tarvittavat käsittelyt. Tähtäämme aina mahdollisimman hyvään pesutulokseen. Oikein suunnitellulla laitteistolla pesu kohdistetaan tehokkaasti kappaleeseen, määritellyn pesutarpeen mukaan.

Linearjet teollisuuspesukone on saatavilla LT ja HT versioina:

  • LT = 60°C
  • HT = 80°C (lämpöeristys vakiona)

Oseinpesukoneessa on vakiona ajastettu höyrynpoisto. Sivulta täytettäväss mallissa pestävä kohde työnnetään kiskoja pitkin koneen sisään. Kone on erittäin vankkatekoinen, pitkäikäinen ja suunniteltu kestämään teollisuudessa vaadittavaa jatkuvaa pesutarvetta. 

Koko laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kosketusnäytöllä varustettu PLC ohjauspaneeli. Ohjelmoitava logiikka eli PLC on pieni tietokone, jota käytetään tosiaikaisten automaatioprosessien ohjauksessa esimerkiksi robotiikan ja linjastojen kanssa. Tämän ansiosta osienpesukone on mahdollista ohjelmoida minkä tahansa valmiina olevan automaation tai robotiikan kanssa yhteensopivaksi. Teollisuuspesukoneeseen on kosketusnäytön avulla mahdollista säätää myös tarkat pesuohjelmat, seurata pesuohjelman kulkua, asettaa tarvittavia hälytyksiä ja ajastaa lämmityksen sekä öljynerottimen toimintaa päiväkohtaisesti. 

Koneeseen on myös mahdollista asentaa suuri määrä erilaisia lisävarusteita kuten moottoroitu pesukori, paineilmakuivaus, lämminilmakuivaus, kaksi pesuvaihetta, lisäsuodatinyksikkö, korkeapainepumppu, tankin tyhjennyspumppu ja paljon muuta.

Koko teollisuuspesukone valikoima