Rengaspainesensorin testeri Tecnomotor TPM02 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1036,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Rengaspainesensorin testeri Tecnomotor TPM02

Mahdollistaa rengaspainesensorin tietojen tarkastuksen.

Kuvaus

NYT HUIPPUEDULLISESTI VAIN 100€ alv 0%

Testeri rengaspainesensoreille. Suurimmassa osassa uusia autoja on nykyään sensori renkaan venttiilissä, joka kerää tietoja renkaan tilanteesta ja voidaan ohjelmoida ilmoittamaan ongelmista kuljettajalle ym.

TPM02 laitteen avulla voit tarkistaa venttiiliin liitetyn sensorin tiedot ja selvittää nopeasti rengaspaineet ja mahdolliset ongelmat. Myös sensorin tila ja toimintakunto selviää TPM02:n avulla.

Laitteella voidaan tehdä sekä pikatesti, jolla varmistetaan, että kaikki toimii kuten pitääkin ennen auton luovuttamista asiakkaalle, että vikatesti, kun sensori ilmoittaa vikatilanteesta. TPM02 lukee sensorin ID:n, rengaspaineet, renkaan sisäisen lämpötilan, sensorin paristossa jäljellä olevan virran, kiihtyvyyden ja sensorin tilan. Laite myös antaa huolto-ohjeita ja kertoo tarvittavat osat alkuperäisvaraosatietokannastaan. Lisäksi TPM02:lla voidaan ohjelmoida itse sensorit.

Kun käytät laitetta yhdessä tietokoneen kanssa voit tulostaa raportin tarkistuksesta asiakkaalle.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020