Osienpesukone Teknox Simplex 120 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-3848,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Osienpesukone Teknox Simplex 120

Päältä täytettävä osienpesukone kosketusnäytöllä

Kuvaus

Osienpesukone joka täytetään päältä, keskikokoisille ja hieman suuremmille osille.

Simplex 120 osienpesukone pesukapasiteetti:

  • Osan mitat
    • Halkaisija: 1170 mm
    • Korkeus: 700 mm
    • Paino: 300 kg
  • Säiliö: 270 l

Kone on saatavilla LT ja HT versioina:

  • LT = 60°C
  • HT = 80°C (lämpöeristys vakiona)

Kummassakin osienpesukone mallissa on vakiona ajastettu höyrynpoisto ja irrotettava pyöreä pesukori, jossa mekaaninen pyöritys. Koko laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kosketusnäytöllä varustettu PLC ohjauspaneeli. Ohjelmoitava logiikka eli PLC on pieni tietokone, jota käytetään tosiaikaisten automaatioprosessien ohjauksessa esimerkiksi teollisissa pesukoneissa. Tämän ansiosta laitteeseen on mahdollista säätää tarkat pesuohjelmat, seurata pesuohjelman kulkua, asettaa tarvittavia hälytyksiä ja ajastaa lämmityksen sekä öljynerottimen toiminta päiväkohtaisesti.

Osienpesukoneessa on myös automaattinen pinnankorkeuden tarkkailija, jossa hälytykset tankin minimi ja maksimi rajoille. Koneeseen on myös mahdollista asentaa suuri määrä erilaisia lisävarusteita kuten paineilmakuivaus, lämminilmakuivaus, lisäsuodatinyksikkö, korkeapainepumppu, tankin tyhjennyspumppu ja alla olevalla videolla näkyvä manuaalipesu lisäosa sekä paljon muuta.

Kysy lisää! Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään juuri teidän tarpeeseenne sopivan osienpesukoneen hankinnassa!

Teknox Simplex 100 LT osienpesukone manuaalipesu lisäosalla:

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020