Osienpesukone Simplex 80 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-3520,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Osienpesukone Simplex 80

Päältä täytettävä osienpesukone, useita kokovaihtoehtoja saatavilla.

Kuvaus

Päältä täytettävä osienpesukone PLC kosketusnäytöllä varustettuna.

pesukapasiteetti:

  • Osan mitat
    • Halkaisija: 780 mm
    • Korkeus: 430 mm
    • Paino: 100 kg
  • Säiliö: 130 l

Osienpesukone on saatavilla LT ja HT versioina:

  • LT = 60°C
  • HT = 80°C (mallissa vakiona ajastettu höyrynpoisto sekä lämpöeristys)

Osienpesukoneessa on irrotettava pyöreä pesukori jossa mekaaninen pyöritys. Koko laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kosketusnäytöllä varustettu PLC ohjauspaneeli. Ohjelmoitava logiikka eli PLC on pieni tietokone, jota käytetään tosiaikaisten automaatioprosessien ohjauksessa esimerkiksi suurissa teollisuuspesukoneissa. Tämän ansiosta laitteeseen on mahdollista säätää tarkat pesuohjelmat, seurata pesuohjelman kulkua, asettaa tarvittavia hälytyksiä ja ajastaa lämmityksen sekä öljynerottimen toiminta päiväkohtaisesti.

Koneessa on myös automaattinen pinnankorkeuden tarkkailija, jossa hälytykset tankin minimi ja maksimi rajoille. Koneeseen on myös mahdollista asentaa suuri määrä erilaisia lisävarusteita kuten paineilmakuivaus, lisäsuodatinyksikkö, korkeapainepumppu, tankin tyhjennyspumppu ja paljon muuta.

Kysy lisää! Autamme löytämään juuri teidän tarpeeseenne sopivan osienpesukone mallin.

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020