Akseliston mittauslaite HPAfaip C880 iNext - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-4727,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Akseliston mittauslaite HPAfaip C880 iNext

Nopea, helppokäyttöinen ja luotettava 3D – ohjauskulmalaite.

Tuotetunnus (SKU): 0-34102201/36 Osastot: , ,
Kuvaus

Nopea ja helppokäyttöinen 3D – suuntauslaite henkilö- ja pakettiautoille. Tämä iNext version ohjauskulmalaite voidaan liittää myös ADAS kalibrointijärjestelmän kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi.

  • 2 erittäin tarkkaa kameraa
  • Käyttäjäystävällinen ja opastava suomenkielinen ohjelmisto
  • Kestävät targetit 4-piste kiinnityksellä ruudukkomittauksella
    • 11 – 21″ kiinnitys (mahdollista jatkaa 25″)
  • Runsas kansainvälinen 40,000 auton tietokanta
  • Liitäntä mahdollisuus HPAfaip ProAdas järjestelmään.

Päivitetyt targetit mahdollistavat liitännän ProAdas laitteiston kanssa, eli mittauksen lisäksi voit lisätä palveluvalikoimaanne tutka- ja kamerakalibroinnit! Nämä kalibroinnit pitää muutenkin suorittaa aina pyöränsuuntauksen jälkeen, jotta voidaan olla varmoja ADAS kalibrointeja tehdessä, että renkaat ovat täysin oikeassa asennossa.

Kulmien säätö on esitetty selkeästi värikoodatuilla kentillä.

Vanteenheiton kompensointi työntämällä mahdollistaa työskentelyn ilman että autoa tarvitsee nostaa ilmaan. Tämä tarkoittaa että jousitus pysyy paikoillaan ja mittaus on mahdollisimman tarkka.

Laite tarvitsee 1,8 metriä tilaa kohteen ja kameroiden väliin (mitattuna kääntölevyjen keskipisteestä –> kameroihin). Maksimi etäisyys on 2.9 m. Tolpan ja seinän väliin suositellaan jätettäväksi 70 cm tilaa. Kamerapuomi liikkuu ylös- ja alaspäin matoruuvin varassa.

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020