Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Paineilmalaitteet

Mäntäkompressori soveltuu käyttöön kun kompressorin käyttöaste on alle 60 % tunnissa. Mäntäkompressorissa tuotetussa paineilmassa öljypitoisuus on suuri, öljyä sekoittuu paineilmaan männän voitelusta.
Ruuvikompressorin paineilman tuotto on tasaista ja soveltuu käyttöön kun kompressorin käyttöaste on 40 - 100% tunnissa. Öljypitoisuus on pienempi, ruuvikompressorikin tarvitsee öljyä pyörivien osien voiteluun.

Paineilman jakeluverkostoon liitetyssä kompressorissa pitäisi olla ilmankuivain. Ilmankuivain pienentää merkittävästi epäpuhtauksien määrää paineilmaverkostossa, vesi-, öljy- ja hiukkaspitoisuutta.

Ilmankuivaimen ansiosta paineilman laatu pysyy vakiona, ulkoilman vaihteluista huolimatta. Sateisina kesäpäivinä ilmakosteuspitoisuus ja lämpötilanvaihtelut voi olla suuria. Lämpimään ilmamassaan on sitoutunut suuri määrä vesihöyryä, joka tiivistyy kompressorissa vedeksi. Ilmamassassa on aina epäpuhtauksia, keväästä syksyyn ilmassa on siitepölyjä ja sienien itiöitä. Paineilmasäiliössä juuri puristettu ilma on lämpöisempää kuin paineilmaverkoston lämpötila, paineilmaverkosto toimii lauhduttimena ja epäpuhtaudet kertyvät verkostoon ja käytettäviin laitteisiin.

Paineilmakompressori tuottaa lämpöä moottoritehoa vastaavan määrän. Taajuusmuutaja voi pienentää kompressorin energiankulutusta yli 30%, suurin säästö tulee moottorien käynnistyskertojen vähenemisestä. Käynnistysvirta voi olla 1,5-kertainen.

Kawasakin kovaan käyttöön suunniteltu mutterinväännin
1900 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä.
Erittäin hiljainen mäntäkompressori, 5,5 kW-teholla.
Todella tehokas teollisuustason ruuvikompressori, 72 m³/h - 410 m³/h.
860 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä.
Eritäin tehokas paineilmasta kosteutta poistava jäähdytyskuivain 2500 l/min (150 m³/h) teholla.
480 l/min vapaatuottava erittäin hiljainen mäntäkompressori.
720 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä.
Ecodoran ½" paineilmakela 25 tai 50 metrin letkulla.

Sivut