Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Henkilöautojen rengaskone

Maahantuomamme renkaan asennuskoneet edustavat kehityksen kärkeä. Jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin löytyy valikoimastamme sopiva laite - oli kyseessä autokorjaamo tai rengasliike.

Toimitamme ammattikäyttöön tarkoitetut rengaskoneet useilla renkaan vaihtamista helpottavilla ja nopeuttavilla lisäominaisuuksilla. Ilmaiskulla varustetut rengaskoneet pitävät huolen että työt eivät pysähdy silloinkaan kun rengas ei tahdo nousta vanteelle. Renkaan asennuskoneiden pöydän ulkoinen kiinnitys riittää 24 tuumaan asti ja koneen pöytiä saa kaksinopeuspöydän lisäksi pyörimään portaattomasti (kaasupolkimen tapaan) invertterin avulla. 

Rengaskoneen voi varustaa myös apuvarrella joka nopeuttaa ja helpottaa renkaiden vaihtoa huomattavasti. Apuvarsi tarjoaa renkaan asennuskoneella mahdollisuuden tehdä isompia ja jäykkäreunaisempia renkaita (esim. matalaprofiili- ja Run Flat renkaita). 

Uutuutena markkinoilla ovat L-L mallit (ns. Lever-Less), näiden rengaskoneiden edistyneen koukkutyökalun ansiosta renkaan vaihtamiseen ei välttämättä tarvitse käyttää edes rengasrautaa. Rengaskoneisiin saa lisävarusteiksi moottoripyörä- ja mönkijäsarjoja, kavennus- ja korotuspaloja sekä kaikki tarvittavat muovisuojat.

Perusrengaskone 22" kaksinopeuspöydällä.
Rengaskone 22" kaksinopeuspöydällä, apuvarsi lisävarusteena.
Renkaan asennuskone 24" kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla.
Rengaskone ammattikäyttöön 22" kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla
Rengasliikkeiden kone ilmaiskulla ja 22" kaksinopeuspöydällä.
Koukkutyökalulla varustettu rengaskone nopeaan työskentelyyn
Erityisesti matalaprofiili- ja Run Flat-renkaille tarkoitettu apuvarsi.
Monipuolinen rengaskone erityisesti haastavia rengastöitä varten.
Super-automaattiset rengaskoneet rengasliikkeille