Parhaat mahdolliset olosuhteet auto- ja teollisuusmaalaukseen - Finnkone
190
post-template-default,single,single-post,postid-190,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Parhaat mahdolliset olosuhteet auto- ja teollisuusmaalaukseen

IGROFAN-maalauskammio

FAM ja Finnkone ovat tuoneet Suomen markkinoille IGROFAN-maalauskammion, jonka avulla saavutetaan parhaat mahdolliset olosuhteet auto- ja teollisuusmaalaukseen.

IGROFAN maalauskammio edustaa parasta mahdollista tekniikkaa. Vesiohenteiset maalit on suunniteltu toimimaan parhaiten silloin, kun suhteellinen kosteus on n. 50 %. FAM:in innovatiivisen maalauskaappi järjestelmän huippuna on kostutuslaite, jolla voidaan hallita olosuhteita kuivina talvikuukausina (jolloin suhteellinen kosteus voi tippua jopa alle 10%).

IGROFAN maalauskammion kostutuskenno

Kuvassa IGROFAN maalauskammion kostutuskenno.

Pakkaskaudella kosteuden tasapaino maalauskammiossa vähentää staattista sähköä, jolloin jokaiselle ruiskumaalarille tuttua roskaongelmaa voidaan tuntuvasti pienentää. Kevät- ja kesäkaudella tukalaa kuumuutta kammiossa voidaan helpotta jopa 5–10 asteella.

IGROFAN-maalausuunissa on vakiona taajuusmuuntimet sekä tehokkaat suoravetopuhaltimet. Normaalitoimituksessa on myös suuri (9,2”) TouchScreen–ohjaus tietokoneella, jolloin erilaisia maalausohjelmia voidaan tallentaa haluttu määrää. Tehokas suorakaasupoltin mahdollistaa vähintään yhden ylimääräisen keskikokoisen maalaustyön per työvuoro.

IGROFAN-maalausuuni

Toimitukseen kuuluu aina supertehokas lämmöntalteenotto, jonka hyötysuhde on yli 70 %. LTO maksaakin itsensä takaisin alle kahdessa vuodessa, kun käyttö on ammattimaista (1000 ruiskutustuntia vuodessa).

Valaisimina käytetään aina LED-tekniikka, joka on pitkäikäistä sekä energiatehokasta. Valaistuksessa säästetään puolet sähköenergiasta ja valaistusteho on n. 15 % parempi. Valaisimissa käytetään tuttua 6500K valoa, joka parhaiten toistaa eri sävyt kammion sisällä.

Tämä IGROFAN–kombikammio on aina hintansa väärti ja nostaa maalaamon tehokkuutta.Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020