Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Öljyn ja nesteiden käsittely

Löydät meiltä kattavan valikoiman tuore- ja jäteöljyn, rasvojen, lasinpesunesteen, pakkasnesteen sekä jäähdytysnesteen jakeluun ja käsittelyyn tarvittavia laitteita ja tarvikkeita. Toimitamme Ecodoran sekä Mecluben öljykelat, öljypistoolit, öljypumput, imuvaihtajat, öljynjakelu astiat, öljysäiliöt, rasvauslaitteet, valutusastiat sekä Spin nesteiden vaihtokoneet. Yksittäisten öljylaitteiden sekä rasvauslaitteiden lisäksi tarjoamme suunnittelu apua suuriinkin öljyn- ja rasvankäsittely ratkaisuihin.

Spinin ATF 5000 & ATF 4500 automaattivaihteiston huoltolaitteet nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä, sekä mahdollistavat täydellisen öljynvaihdon vaihdelaatikkoon. Perinteisellä tavalla vaihteiston öljynkierrosta saadaan vaihdettua vain osa, kun taas automaattinen öljynvaihtolaite mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon.

Toimittamamme öljyn käsittely laitteita on niin suuri määrä, ettei kaikkia välttämättä löydy listattuna nettisivuillamme. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tuotetta tai ratkaisua täältä, ota ihmeessä yhteyttä myyntiimme niin autamme teitä löytämään juuri tarvitsemanne öljylaitteet!

Teline kuudelle kelalle, jossa mukana tippakaukalo
Vertikaalinen suodatinpuristin, jonka avulla öljysuodattimet saadaan puristettua kasaan.
Käsikäyttöinen pumppu AdBlue-urealiuokselle.
Jakelukärry AdBlue-urealiuokselle.
Kompakti rasvan jakelulaite 20-60 kilon rasvasäiliöille.
118,67 €
Rasvasäiliön tynnyripumppu, joka on tarkoitettu 180 - 220 kg säiliöille.
74,15 €
Erinomainen seinäpumppu keski- ja korkeaviskoosisten rasvojen jakeluun.
Koteloitu 15 metrin kela rasvan jakeluun.
Valuma-alusta neljälle tynnyrille.

Sivut