Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Jarrudynamometrit ja testiradat

Jarrudynamometri tai siitä laajennettu testirata ovat ehdottoman tärkeitä mittauslaitteita yleisen liikenneturvallisuuden kannalta. Edustamamme Beissbarth-jarrutesterit ovat luotettavia, kestäviä ja helposti laajennettavia. Jarrudynamometri valikoimamme on hyvin laaja, mm. pinta-asennettavat mallit ovat uutuus jota löytyy niin kevyelle kuin raskaallekkin kalustolle. Valikoimaan kuuluu kaikki perusnäytöillä varustetuista kevyiden ajoneuvojen laitteista ja jatkuen aina kattaviin testiratoihin sekä raskaan kaluston jarrudynamometreihin.

Voit lähteä liikkeelle pelkästä jarrudynamometristä ja laajentaa sitä myöhemmin tarpeen mukaan kokonaiseksi testiradaksi. Jokainen testirata räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan sekä tila että käyttötarve huomioiden.

Huomattavan pitkä historia korjaamolaitealalla on muokannut Beissbarthin laitteista sekä käytännöllisiä että kestäviä. Kokemuksen ja intensiivisen tuotekehittelyn ansiosta jarrudynamot ovat monipuolisia. Niissä käytetään uusinta tekniikkaa, joka helpottaa työtä entisestään. Soveltuvien lisävarusteiden avulla jarrudynamometrit voidaan asentaa myös ulos.

Testiradan rakentaminen on suunniteltava tarkoin ja toisinaan kannattaa turvautua jopa ulkopuoliseen apuun. Meiltä saat kaikki tarvittavat laitteet sekä suunnittelupalvelun kätevästi - kaikki yhdestä paikasta!

Beissbarth-testiradat ovat suosittuja ja käytössä laajalti ympäri maailmaa. Testiradan jokainen laite voidaan yhdistää yhteen verkkoon, jolloin tiedon hallinnointi on kätevää ja keskitettyä. Kaikki testitulokset voidaan myös tulostaa paperille.

Alta löydät valikoimamme jarrudynamometrit ja testiradat niin kevyelle kuin raskaallekin kalustolle. Autamme mielellämme teitä löytämään juuri oikean ratkaisun teidän tarpeisiinne!

Siirrettävä jarrudynamometri raskaalle kalustolle
Kestävä ja luotettava jarrudynamometri kevyelle kalustolle
Henkilö- ja pakettiautojen jarrutesteri automaattisella 4-vedon tunnistuksella.
Analoginäytöllinen testirata henkilö- ja pakettiautoille.
Tietokoneella varustettu testirata henkilö- ja pakettiautoille.