Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Maalauskammio

FAMin maalauskammiot ovat hyväksi havaittu ratkaisu useilla eri teollisuuden aloilla. Rautatieteollisuus, lentokoneenvalmistajat, laivanvarustamot ja raskaiden ajoneuvojen valmistajat ovat havainneet FAMien käytännöllisyyden omissa arkiaskareissaan.

Suunnittelemme FAMin maalauskammiot aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti, avaimet käteen -periaatteella. Finnkone Industrialin sormenjälki on paras mahdollinen maalausjälki.

FAMin maalauskammioissa ilmanvaihto voidaan hoitaa joko täydellisesti alaimulla tai sivuimun avustuksella. Ilmanvaihtojärjestelmän imujärjestelmä voidaan asentaa asentaa joko sivu- tai takaseiniin. Liuotinhuurut suodattuvat aktiivihiilisuodattimilla tai taskusuodatusjärjestelmillä.

Ilmanvaihdon generaattoriyksiköiksi voidaan valita joko suora tai epäsuora yksikkö, joka toimii öljy- tai kaasupolttimen voimalla tai ekologisemmin sähkö- tai kuumavesipatterin tehostamana. Tämän räätälöitävyyden kruunaa FAMin laaja lisävarustekatalogi, jolla maalauskammio voidaan rakentaa kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin sopivaksi.

Asennuspalvelumme asentaa laitteet, valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Hinnat alkaen 22,500€ (alv. 0%)

Kun tarvitset edullista ja toimivaa käytännöllisyyttä maalauskammiossasi, valitse FAM Silver.
Vesiverhoilulla toimiva pieni maalauskaappi ja imuseinä.
Coral MiniDry -maalauskaapit pienille maalauskohteille tai viimeisiä silauksia varten.
Hämmästyttävän laadukas FAM Platinum moniin eri tarkoituksiin.
Maalauskammiot teolliseen tuotantoon.
Coral maalauskaapit ja imuseinät kappaleiden pintakäsittelyyn.
Joustavat ratkaisut maalauskohteiden esikäsittelyyn.
FAM Igrofan on innovaation ja teknologian huippusaavutus! Ilmastoitu maalauskammio kosteudensäädöllä taipuu moneen paikkaan ja tarpeeseen.
Laadukas klassikkokammio.

Sivut