Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Plasmaleikkurit

Plasmaleikkuri on perinteistä kaasuleikkuria turvallisempi, kevyempi ja kätevämpi laite. Plasmaleikkuri hyödyntää keskitettyä sähköistä valokaarta, joka korkealämpötilaisen plasmasäteen avulla sulattaa metallin ja lisätty paineilma tai kaasusekoitus erottaa materiaalin osat toisistaan. Löydät valikoimastamme plasmaleikkurit teollisuuden, pienteollisuuden ja autokorjaamoiden tarpeisiin sekä harrastekäyttöä varten.

Plasmaleikkurin avulla voidaan siis leikata kaikkia sähköä johtavia materiaaleja ja se sopii tästä syystä erittäin hyvin teollisuuden moniin käyttötarpeisiin. Plasmaleikkuri on erinomainen leikkaustyökalu, koska sen avulla saa aikaan erittäin tarkan ja puhtaan leikkausjäljen. Plasmaleikkuu menetelmän avulla voidaan leikata kaikkia sähköä johtavia metalleja kuten terästä, alumiinia, ruostumatonta terästä, titaania, kuparia sekä monia muita. Valikoimamme pienimmillä malleilla leikkaat 4-8 mm paksuja metalleja ja järein plasmaleikkuri suoriutuu jopa 60mm paksun teräksen leikkaamisesta.

Plasmaleikkureita on saatavilla monella muullakin teholla. Jos et löytänyt etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme niin kartoitetaan juuri teidän tarpeeseenne sopiva plasmaleikkuri.

Liikuteltava imuri kohdepoistoon
Yksivaiheinen plasmaleikkuri IMS Prolta.
Omalla paineilmakompressorilla varustettu, 12 mm leikkaava plasmaleikkuri. 230 V, 50 Hz ~1, soveltuu generaattorikäyttöön.
Paineilmaan kytkettävä, 10 mm leikkaava plasmaleikkuri.
Paineilmaan kytkettävä, 15 mm leikkaava plasmaleikkuri.