Cemb-tasapainotuskoneet - Finnkone
198
post-template-default,single,single-post,postid-198,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Cemb-tasapainotuskoneet

Cemb tasapainotuskone

Tasapainotuskone valikoimamme on laajentunut. Finnkone on saanut edustukseensa maailman ehdotonta kärkeä edustavat Cemb-tasapainotuskoneet. Cembin-tasapainotuskoneiden suunnittelussa ovat lähtökohtana asiakkaiden saamat hyödyt: Koneet ovat tarkkoja, ergonomisesti suunniteltuja ja nopeita käyttää. Tarkasti ja nopeasti tasapainotettu rengas lisää tuottavuutta ja on välttämättömyys varsinkin renkaanvaihtosesongin aikaan.

Cemb on maailmankuulu tasapainotuskoneiden valmistaja niin autokorjaamoalalla kuin teollisuudessakin.  Heidän yli 60 vuoden kokemuksensa sekä yli sata patentoitua innovatiivista ratkaisua tasapainotuksen saralla ovat pitäneet yrityksen alan edelläkävijänä tähän päivään asti. Laatu on yksi suurimmista syistä Cemb-tasapainotuskoneiden erittäin suureen suosioon ja yrityksen kasvuun vuosien varrella.

Cembin toiminta alkoi vuonna 1946 visionääri Luigi Buzzin ensimmäisten tasapainotuskoneiden suunnittelulla. Jo 50-luvun alussa, Buzzi kehitti maailman ensimmäisen tasapainotuskoneen, jossa käytettiin keskityskartioita renkaiden kiinnitykseen. Useat muutkin tasapainotuskoneiden saralla tapahtuneet innovaatiot ovat syntyneet juuri heidän tehtaallaan. Näihin lukeutuu mm. vuonna 1986 patentoitu maailman ensimmäinen Sonar, joka mahdollisti renkaan tarkan mittauksen ilman erillisiä työkaluja.

Cembin tasapainotuskoneiden laadusta kertovat paljon myös heidän asiakkaansa. Esimerkkeinä mm. Ferrarin, Maseratin, Porchsen sekä BMW:n tehtailla käytetään Cembin koneita tai heidän tasapainottamiaan komponentteja.  Raskaan kaluston puolella Mercedes, MAN, Volvo sekä Renault luottavat Cembin koneisiin tasapainottaessaan renkaansa. Näiden lisäksi myös Pirellin Formula 1 -renkaat on tasapainotettu Cembin ER80 SE tasapainotuskoneilla.

Pysyäkseen alansa suunnannäyttäjänä ja täyttääkseen vaativien asiakkaidensa toiveet, Cemb investoi suuren osan tuotoistaan tuotekehitykseen. He ovat vuosein varrella keränneet palvelukseensa kolmisenkymmentä alan huippu insinööriä, jotka suunnittelevat, testaavat ja toteuttavat uusia innovatiivisia tasapainotusratkaisuja. Modernista tuotantotehtaasta löytyy mm. Ilmastokammio, jonka avulla koneiden toimivuutta päästään testaamaan maailman eri ilmastoa vastaavissa olosuhteissa.

Cembin tasapainotuskoneita pidetään markkinoiden tarkimpina ja luotettavimpina. Tämä pohjautuu suuresti innovatiivisiin ratkaisuihin kuten VDD mittausteknologiaan (Virtual Direct Drive), tehokkaisiin moottorijarruihin sekä tarkasti kalibroituihin laserosoittimiin, jotka on kaikki valmistettu heidän omalla tehtaallaan. Tasapainotuskoneiden tarjoamat ominaisuudet mahdollistavat niin tarkan mittauksen ja painon paikan merkkaamisen, että inhimillisen virheen mahdollisuus on täysin minimoitu. Myös koneiden käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi virheiden välttämiseksi.

Tasapainotustarpeita on monenlaisia. Pienen autokorjaamon ja suuren rengasliikeketjun käyttötarpeet ovat ymmärrettävästi todella erilaiset. Cemb on vienyt tämän ajatuksen seuraavalle tasolle ja heidän erittäin laajasta tuotekattauksestaan löytyy tasapainotuskone jokaiseen tarpeeseen.

Cemb ER10 Pro tasapainotuskone on erinomainen valinta pienemmän tasapainotusvolyymin hoitamiseen.

Se on helppokäyttöinen ja nopea tasapainotuskone korjaamoille, josta löytyy kuitenkin ammattikoneen ominaisuuksia. Se on varustettu sisäpuolisella mittavarrella ja virtuaalisella sonarilla, joka mittaa peltivanteiden koon automaattisesti. Koneessa on myös automaattijarru, joka pysäyttää pyörän oikeaan paikkaan painojen asettamista varten.

Cemb ER63 tasapainotuskone on hyvin varusteltu tasapainotuskone suurempia rengasvolyymeja tasapainottaville, kuten rengasliikkeille tai muille nopeita ja erinomaisia ominaisuuksia arvostaville.

Tällä koneella suoriudutaan isoista määristä renkaita nopeasti; keskimääräinen pyöräytysaika on vain 4,7s! Tasapainotuskone on suunniteltu työasennoltaan ergonomiseksi, ja siinä on runsaasti työtä helpottavia ominaisuuksia kuten:

  • Selkeä ja helppokäyttöinen digitaalinäyttö
  • Sisäpuolinen mittavarsi sekä sonari mittaavat pyörän helposti ja nopeasti
  • Laser näyttää kiinnitettävien painojen paikan tarkasti
  • Paineilmalukituksen avulla pyörä on nopea kiinnittää paikoilleen
Cemb ER63

Tasapainotuskone Cemb C210 on raskaalle kalustolle suunnattu malli. Siinä on vakiovarusteena paineilmatoiminen pyörähissi sekä selkeä digitaalinäyttö. Malli on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen, koska koneen pyöritys ja jarrutus tapahtuu vivusta vääntämällä. Pyöritysnopeus on niin alhainen, että suojakaarta ei tarvita.

Cemb c210

Vaativampiin raskaan kaluston tasapainotuksiin löytyy C212 tasapainotuskone, josta löytyy jo useampia lisäominaisuuksia. Digitaalisen näytön lisäksi koneessa on automaattinen pyörän mittojen tunnistus sekä tarvittavan ohjelman valinta. Näin työskentely nopeutuu ja inhimillisten virheiden mahdollisuus poissuljetaan kokotietojen osalta. Koneessa on myös erittäin voimakas pyöritysmoottori joka avustaa asentajaa myös löytämään painon oikean paikan.

Kummatkin koneet on varustettu standardilla 40mm akselilla, jota myös henkilöautojen tasapainotus onnistuu näillä erittäin kätevästi.Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020