Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Emanuel nostopilarisarjat Finnkoneelta

Emanuel perustettiin jo vuonna 1899, jonka jälkeen se on rikkaan historiansa aikana noussut maailman laadukkaimpien nostopilareiden valmistajaksi. Yrityksen historia ja kasvu juurtaa juurensa autoteollisuuden alkuvaiheille, jolloin uudenlaiset ajoneuvot vaativat uudenlaisia autonostin ja korjaamolaitteita niiden korjaukseen. 

Parhaat mahdolliset olosuhteet auto- ja teollisuusmaalaukseen.

FAM ja Finnkone ovat tuoneet Suomen markkinoille IGROFAN-maalauskammion, jonka avulla saavutetaan parhaat mahdolliset olosuhteet auto- ja teollisuusmaalaukseen.

Cemb-tasapainotuskoneet

Tasapainotuskone valikoimamme on laajentunut. Finnkone on saanut edustukseensa maailman ehdotonta kärkeä edustavat Cemb-tasapainotuskoneet. Cembin-tasapainotuskoneiden suunnittelussa ovat lähtökohtana asiakkaiden saamat hyödyt: Koneet ovat tarkkoja, ergonomisesti suunniteltuja ja nopeita käyttää. Tarkasti ja nopeasti tasapainotettu rengas lisää tuottavuutta ja on välttämättömyys varsinkin renkaanvaihtosesongin aikaan.

Pinta-asennettavat jarrudynamometrit BM3010 ja BM20200 kevyelle ja raskaalle kalustolle

Tanskalaiset BM Autoteknik A/S:n jarrudynamometrit ovat innovatiivisen suunnittelun tulosta.

Yritys perustettiin 1977 ja se valmistaa ja suunnittelee edelleen kaikki tuotteensa itse omissa tiloissaan. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat aina olleet tärkeä osa yrityksen toimintaa. Yrityksen tuotteita myydään yli 35 maahan, asiakkaiden joukosta löytyy niin pieniä korjaamoita kuin katsastusketjuja ja viranomaisia.

Autokorjaamon perustaminen ja laitekanta

Autokorjaamon perustaminen ja laitekanta

Tämän kertaisessa blogissamme käymme hieman läpi autokorjaamon perustamiseen liittyviä asioita.
Emme mene ihan liiketoimintasuunnitelman tasolle, sen oletamme kaikilla yritystä perustavilla olevan jo mietittynä. Tarkoitus on enemmän kertoa missä asioissa me voimme auttaa.

Green deal ilmastosopimus solmittiin; vaihtoehtoisista käyttövoimista valtavirtaa

Torstaina 22.11.2018 autoala, liikenne- ja viestintäministeriö sekä ympäristöministeriö solmivat vapaaehtoisen ’Green deal’ ilmastosopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on edistää liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämistä tukemalla autokannan siirtymistä nolla- ja vähäpäästöiseksi.

Raskaankaluston akselistosuuntaus

Usein kuulee sanottavan kuorma-autojen ja perävaunujen akselistojen suuntausta turhaksi puuhaksi, ``Kyllä ne takapyörät siellä mukana tulee.´´

2-pilarinostinten monet edut

Finnkoneen laaja valikoima 2-pilarinostimia tarjoaa vaihtoehtoja moniin eri korjaamoihin. 3-4 tonnia nostavat sähkömekaaniset nostimet ja 4-7 tonnin kapasiteetilla varustetut sähköhydrauliset nostimet soveltuvat useimpien korjaamoiden käyttöön.

Nostininvestointia miettiessä on hyvä ajatella etukäteen, minkälaista kalustoa nostetaan nyt ja tulevaisuudessa.

Typpeä renkaisiin

Renkaiden täyttäminen ilman sijasta typellä tuo autoilijalle monia etuja ja typen käyttö onkin yleistymässä.

Pakokaasujen poistojärjestelmät

Polttomoottoreiden palamisjätteenä muodostuu myrkyllisiä aineita, joita ei voi suodattaa. Näitä aineita ovat mm. hiilimonoksidi (CO), palamattomat hiilivedyt (HC) sekä erilaiset typenoksidit (NOx). Ko. yhdisteet ovat erittäin vaikeita havaita ja osa niistä on syöpävaarallisia. Edellä mainittujen seikkojen takia on erittäin tärkeää, että korjaamoilla ja katsastusasemilla on hyvin toimiva ja oikein mitoitettu pakokaasujen poistojärjestelmä, joka imee pakokaasut ja epäpuhtaudet ulos työtilasta.

Sivut