Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

2-pilarinostinten monet edut

Finnkoneen laaja valikoima 2-pilarinostimia tarjoaa vaihtoehtoja moniin eri korjaamoihin. 3-4 tonnia nostavat sähkömekaaniset nostimet ja 4-7 tonnin kapasiteetilla varustetut sähköhydrauliset nostimet soveltuvat useimpien korjaamoiden käyttöön.

Nostininvestointia miettiessä on hyvä ajatella etukäteen, minkälaista kalustoa nostetaan nyt ja tulevaisuudessa.

Werther 254 S/4 Click -nostin neljän tonnin kapasiteetilla on erinomainen valinta. Kolmiosaiset, erittäin pitkät nostovarret mahdollistavat kaiken tyyppisten autojen nostamisen, oli tarkoituksena nostella sitten lyhyitä henkilöautoja tai pitkiä pakettiautoja. Nostin on symmetrinen ja nostovarsien pituus eteen ja taakse on 730 mm – 1 500 mm. Auto voidaan ajaa tolppien väliin siten, että etuovet voidaan avata auton ollessa ylös nostettuna. Epäsymmetrisellä nostimella tämä ei onnistu.

Click–pikanostopäiden avulla nostotalla on helppo asettaa helman alle kerralla oikeaan paikkaan.

Mekaanikon ei tarvitse juoksennella ympäri autoa varmistelemassa nostotallojen oikeaa sijoitusta. Nostimen mukana tulee 60 mm korokepalat joiden avulla saadaan korotusta yhteensä 182 mm nostovarren tasosta, minkä avulla voidaan nostaa pakettiautoja ja maastureita alustan poikkipalkeista.

Nostin on lattiavapaa malli. Sähkö viedään yläkautta toiselle tolpalle ja kaapeli voidaan tarvittaessa kiinnittää hallin kattoon jos tila on matala eikä mukana tulevaa kaapelikourua voida käyttää. Tätä varten nostimeen on saatavilla myös 10 metrin erillinen jatkokaapeli. Samalla toimintaperjaatteella voidaan asentaa myös valikoimamme kolmen tonnin kaksipilarinostin Werther 300S.

Nostimen tolppiin voidaan asentaa myös pienikokoiset paineilmakelat yhdeksänmetrisellä, 3/8”-polyuretaaniletkulla, joiden virtaama on sama kuin 1/2” kumiletkulla. Kun paineilmakela on nosturintolpassa kiinni, letku ei loju lattialla niin kuin seinään kiinnitetyn kelan letku tekee.

Paineilmanjakoletku kulkee kätevästi sähkökaapelin kanssa tolpalta toiselle.  

Click–pikanostopää, nousu 122 mm

Lataa esite tästä!