Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Pyöristä nostava pilarinostin

Pyöristä nostavia pilarinostin sarjoja on saatavilla usealla eri nostokyvyllä, 22 tonnista jopa 40 tonniin asti. Sarjat ovat erittäin kestäviä ja luotettavia pilarinostimen vahvan nostomutterin sekä teräksisen turvamutterin ansiosta.

Wertherin sähkömekaaniset ruuvinostimet myydään neljän pylvään sarjana, mutta ne voidaan kuitenkin tarpeen mukaan laajentaa suuremmaksikin sarjaksi. Pilarinostin sisältää vakiokaapelit, jotka ovat 12 m pitkät ja ne saa haluttaessa myös pidempinä. Jokaisessa tolpassa on tämän lisäksi oma siirtovaunu, joka mahdollistaa pilarinostimen siirtämisen pois muiden töiden tieltä.

Turvallisuus on elintärkeää, koska nostettavat kuormat liikkuvat kymmenissä tuhanissa kiloissa. Tästä syystä olemme varmistaneet, että kaikki edustamamme autonostin toimittajat ovat erittäin luotettavia ja heidän valmistamat pilarinostimet ovat kestäviä ja varmatoimisia. Wertherin ja Sirion pyöristä nostavissa pilarinostimissa on myös useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn. Työkohdetta nostettaessa elektroninen synkronisointi pitää huolen siitä, että työkohde nousee tasaisesti.

Pilarinostimien mukana on suositeltavaa hankkia nostokykyä vastaavat akselituet. Pylväisiin on saatavissa myös erillinen ohjausyksikkö ja esim. kavennuspalat pienille pyörille.

Huippulaadukkaat nostopilarisarjat raskaalle kalustolle 24kk takuulla!
Raskaan kaluston sähkömekaaninen nostopilarisarja.
Spacen laadukas pyöristä nostava sähköhydraulinen nostopilarisarja
Akkukäyttöinen, langattomasti toimiva pilarisarja raskaalle kalustolle