Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Pyöristä nostava pilarinostin

Pyöristä nostavia pilarinostin sarjoja on saatavilla usealla eri nostokyvyllä, 22 tonnista jopa yli 100 tonniin asti. Sarjat ovat erittäin vahvoja, kestäviä ja luotettavia. Pilarinostimia saa nostomutterilla ja teräksisellä turvamutterilla nostavina sekä sähköhydraulisina.

Emanuelin nostopilarisarjat myydään yleensä neljän pylvään sarjana, mutta ne voidaan kuitenkin tarpeen mukaan laajentaa suuremmaksikin, jopa 128 pilarin sarjaksi. Siirrettävä pilarinostin sisältää vakiokaapelit, joiden avulla tolpat kytketään toisiinsa ja niiden pituus voidaan räätälöidä. Nostopilareita saa myös langattomina akkukäyttöisinä versioina kuten Space SM3-sarja. Jokaisessa tolpassa on myös oma siirtovaunu, joka mahdollistaa pilarinostimen siirtämisen pois muiden töiden tieltä.

Turvallisuus on elintärkeää, koska nostettavat kuormat liikkuvat kymmenissä tuhansissa kiloissa. Tästä syystä olemme varmistaneet, että kaikki edustamamme autonostin toimittajat ovat erittäin luotettavia ja heidän valmistamat pilarinostimet ovat kestäviä ja varmatoimisia. Emanuelin ja Spacen pyöristä nostavissa pilarinostimissa on myös useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn. Työkohdetta nostettaessa elektroninen synkronisointi pitää huolen siitä, että työkohde nousee tasaisesti. Emanuel onkin junanostimiin erikoistunut toimittaja joka on tuonut autonostin markkinoille junia nostettaessa tarvittavan tarkkuuden ja laadun.

Pilarinostimien mukana on suositeltavaa hankkia nostokykyä vastaavat akselituet. Pylväisiin on saatavissa myös lisävarusteena erillinen ohjausyksikkö, poikkipalkkisarjoja sekä esim. kavennuspalat pienille pyörille.

Huippulaadukkaat nostopilarisarjat raskaalle kalustolle 24kk takuulla!
Emanuelin täysin galvanoitu nostopilarisarjat raskaan kaluston, bussien sekä kuorma-autojen pesutiloihin!
Emanuelin nostopilarisarjat junille sekä teollisuuden nostotarpeisiin!
Spacen laadukas pyöristä nostava sähköhydraulinen nostopilarisarja
Akkukäyttöinen, langattomasti toimiva pilarisarja raskaalle kalustolle