Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

2-Pilarinostin

Kaksipilarinostimen mitoituksessa on ratkaisevaa sen käyttötarkoitus, mutta nostimen laatuun ja kestävyyteen on tärkeää kiinnittää huomiota. Autonostin valmistajia on useita ja heidän laatustandardinsa voivat vaihdella. Tästä syystä olemme varmistaneet, että kaikki edustamamme autonostin toimittajat ovat erittäin luotettavia ja heidän valmistamat 2-pilarinostimet ovat kestäviä ja varmatoimisia.

2-pilarinostimissa on automaattisen voitelun ansiosta pidempi käyttöikä ja niitä on helpompi huoltaa. Laatutakuuna Werther tarjoaa sähkömekaanisiin 2-pilarinostimiinsa nostoruuville ja -mutterille 5 vuoden takuun.

Työskentely on nopeaa ja turvallista, koska kaksipilarinostinten nostovarret lukittuvat automaattisesti ja niihin saa lisävarusteina mm. Click System - pikanostopäät, joiden ansiosta pystyt työskentelemään ergonomisesti ilman turhaa kumartelua ja nostopäiden ylös ruuvaamista. 2-pilarinostimien pitkälle ulottuvat käpälät mahdollistavat monien erityyppisten ja mallisten ajoneuvojen noston.

Turvallisuus on erittäin tärkeää painavia kuormia nostettaessa ja valikoimassamme olevissa kaksipilarinostimissa on useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn.

Löydät alta valikoimamme 2-pilarinostin vaihtoehdot, jotka ovat kaikki lattiavapaita malleja.

3 000 kilon nostokapasiteetin omaava sähkömekaaninen 2-pilarinostin.
Sähkömekaaninen 2-pilarinostin, joka nostaa 4 000 kiloa melkein kahden metrin korkeuteen.
Sähköhydraulinen 2-pilarinostin, joka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.
Sähköhydraulinen 2-pilarinostin, joka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.
Kevyille kuorma-autoille ja suurille pakettiautoille tarkoitettu 2-pilarinostin
Nostokäpälillä varustettu kaksoissaksinostin 3000 kilon nostokapasiteetilla!