Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Autonostimet

Autonostimen valinnassa on syytä miettiä, minkälaisia ajoneuvoja on tarkoitus nostaa ja minkä tyyppisiä töitä nostimella tehdään. Myös tilakysymykset ovat tärkeitä, sillä oikealla nostinvalinalla voidaan tehostaa tilankäyttöä ja nopeuttaa työsuorituksia. Henkilöautokorjaamoissa yleisin autonostinmalli on 2-pilarinostin, jolla voidaan tehdä kaikenlaisia töitä.

Kaksipilarinostimia on saatavana nostokyvyltään 3 000 - 7 000 kiloon, joten niillä voidaan nostaa hyvin erikokokoisia ajoneuvoja. 2-pilarinostimet ovat joko sähkömekaanisia tai hydraulisia. Valintaa tehdessä on hyvä muistaa, että hydraulinen 2-pilarinostin vaatii korkeutta runsaat neljä metriä. Toinen suosittu autonostin on kaksoissaksinostin. Se tarvitsee vähän tilaa ja on nopea käyttää. 4-pilarinostin sopii kaikenkokoisille ajoneuvoille ja valikoimamme kattaa 4-pilarinostimet nostokyvyltään 3,5 - 20 tonniin. 4-pilarinostin varustetaan yleensä akselikeventimellä ja valosarjalla. 4-pilarinostimet voivat olla varustettuja myös helmakeventimellä ja liukulevyillä ohjauskulmatöitä varten. Katsastusnostin on saatava välystesterillä eli ravistimella varustettuna.

Saksinostimet vievät vähemmän tilaa kuin 4-pilarinostimet, mutta ovat hinnaltaan kalliimpia. Saksinostimia on saatavana nostokyvyltään 4 - 45 tonniin. Saksinostin voidaan varustaa samoilla lisävarusteilla kuin 4-pilarinostin. Rengasliikkeille on tarjolla erityisesti rengastöihin suunniteltuja matalanostimia. Rengastyönostin nostaa auton haluttuun työkorkeuteen ja on erittäin nopea käyttää. Kuorma-autokorjaamoissa näkee useimmiten siirrettäviä pilarinostimia. Yksitäisen nostopilarin nostokyky on 5,5 - 10 tonnia ja nostopilareita yhdistämällä voidaan nostaa vaikka kokonainen ajoneuvoyhdistelmä kerralla. Junanostin saadaan nostopilareita yhdistämällä ja näiden raskaampien nostopilareiden nostokyky voidaan valita tarpeen mukaan.

Autonostin valikoimamme lisäksi meillä on myös suuri määrä erikoisnostimia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mm. moottoripyöränostin, mönkijänostin, 1-pilarinostin, maalaamonostin ja korikorjaamonostin. Kaikista näistä nostimista on saatavana suuri määrä eri malleja ja ne voidaan varustaa työtä monipuolistavilla ja nopeuttavilla lisävarusteilla.

Saksinostimen ja 2-pilarinostimen parhaat puolet yhdessä 3000kg nostavassa paketissa!
Erittäin matala 3500kg nostokyvyllä varustettu saksinostin.
Matalanostin 3000kg nostokyvyllä, erityisesti rengastöihin.
Erikoismatala saksinostin 3500kg nostokyvyllä, vain 155mm korkea!
Huippulaadukkaat nostopilarisarjat raskaalle kalustolle 24kk takuulla!
119,04 €
Helpottaa matalien ajoneuvojen nostimelle ajoa
Sähkömekaaninen 2-pilarinostin, joka nostaa 4000 kiloa melkein kahden metrin korkeuteen.
Nopeatoiminen sähköhydraulinen matalanostin, joka nostaa 3 000 kiloa vaivattomasti. Soveltuu myös leveille ajoneuvoille.
Raskaan kaluston sähkömekaaninen nostopilarisarja.

Sivut