Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Autonostimet

Autonostin valinnassa on syytä miettiä, minkälaisia ajoneuvoja on tarkoitus nostaa ja minkä tyyppisiä töitä nostimella tehdään. Myös tilakysymykset ovat tärkeitä, sillä oikealla nostinvalinalla voidaan tehostaa tilankäyttöä ja nopeuttaa työsuorituksia. Henkilöautokorjaamoissa yleisin nosturi on 2-pilarinostin, jolla voidaan tehdä kaikenlaisia töitä. Autonosturi on monen vuoden hankinta ja autonostimien hankinnassa on aina huomioitava oikea käyttötarkoitus.

Kaksipilarinostimia on saatavana nostokyvyltään 3 000 - 7 000 kiloon, joten niillä voidaan nostaa hyvin erikokokoisia ajoneuvoja. 2-pilarinostimet ovat joko sähkömekaanisia tai hydraulisia. Kaksipilarinostimen valintaa tehdessä on hyvä muistaa, että hydraulinen 2-pilarinostin vaatii korkeutta runsaat neljä metriä. Toinen suosittu autonostin on kaksoissaksinostin. Se tarvitsee vähän tilaa ja on nopea käyttää. 4-pilarinostin sopii kaikenkokoisille ajoneuvoille ja valikoimamme kattaa 4-pilarinostimet nostokyvyltään 3,5 - 20 tonniin. 4-pilarinostin varustetaan yleensä akselikeventimellä ja valosarjalla. 4-pilarinostimet voivat olla varustettuja myös helmakeventimellä ja liukulevyillä ohjauskulmatöitä varten. Nelipilari katsastusnostin on saatavana välystesterillä eli ravistimella varustettuna. Katsastusnostimessa on tärkeää nosturin nopeus.

Saksinostimet vievät vähemmän tilaa kuin 4-pilarinostimet, mutta ovat hinnaltaan hieman kalliimpia. Ajosiltasaksinostimia on saatavana nostokyvyltään 3,5 - 45 tonniin. Saksinostin voidaan varustaa samoilla lisävarusteilla kuin 4-pilarinostin. Nelipilarinostin ja ajosiltasaksinostin voidaan varustaa myös helmakeventimellä. 2-saksinostin on erittäin kätevä huoltonostimena. Kaksoissaksinostimessa pyörät jäävät vapaaksi, jolloin huoltonostimena se on erittäin kätevä. Rengasliikkeille on tarjolla erityisesti rengastöihin suunniteltuja matalanostimia. Rengastyönostin nostaa auton haluttuun työkorkeuteen ja on erittäin nopea käyttää. Kuorma-autokorjaamoissa näkee useimmiten siirrettäviä pilarinostimia. Yksitäisen nostopilarin nostokyky on 5,5 - 10 tonnia ja nostopilareita yhdistämällä voidaan nostaa vaikka kokonainen ajoneuvoyhdistelmä kerralla. Junanostin saadaan nostopilareita yhdistämällä ja näiden raskaampien nostopilareiden nostokyky voidaan valita tarpeen mukaan.

Autonosturi valikoimamme lisäksi meillä on myös suuri määrä erikoisnostimia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mm. moottoripyöränostin, mönkijänostin, 1-pilarinostin, maalaamonostin ja korikorjaamonostin. Kaikista näistä nostimista on saatavana suuri määrä eri malleja ja ne voidaan varustaa työtä monipuolistavilla ja nopeuttavilla lisävarusteilla.

Suuntaukseen tarkoitettu nelipilarinostin
25t nostava puolisaksinostin raskaalle kalustolle
Akkukäyttöinen, langattomasti toimiva pilarisarja raskaalle kalustolle
Emanuelin täysin galvanoitu nostopilarisarjat raskaan kaluston, bussien sekä kuorma-autojen pesutiloihin!
Hydraulinen 2-pilarinostin joka soveltuu nostamaan autot henkilöautoista kevytkuorma-autoihin
Emanuelin nostopilarisarjat junille sekä teollisuuden nostotarpeisiin!
Erikoismatala saksinostin 3500kg nostokyvyllä, min. korkeus vain 155mm
Nopeatoiminen sähköhydraulinen matalanostin, joka nostaa 3 000 kiloa vaivattomasti. Soveltuu myös leveille ajoneuvoille.
4-pilarinostin helmakeventimellä ja suuntausvarustuksella.

Sivut