Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Autonostimet

Autonostimen valinnassa on syytä miettiä, minkälaisia ajoneuvoja on tarkoitus nostaa ja minkä tyyppisiä töitä nostimella tehdään. Myös tilakysymykset ovat tärkeitä, sillä oikealla nostinvalinalla voidaan tehostaa tilankäyttöä ja nopeuttaa työsuorituksia. Henkilöautokorjaamoissa yleisin autonostinmalli on 2-pilarinostin, jolla voidaan tehdä kaikenlaisia töitä.

Kaksipilarinostimia on saatavana nostokyvyltään 3 000 - 7 000 kiloon, joten niillä voidaan nostaa hyvin erikokokoisia ajoneuvoja. 2-pilarinostimet ovat joko sähkömekaanisia tai hydraulisia. Valintaa tehdessä on hyvä muistaa, että hydraulinen 2-pilarinostin vaatii korkeutta runsaat neljä metriä. Toinen suosittu autonostin on kaksoissaksinostin. Se tarvitsee vähän tilaa ja on nopea käyttää. 4-pilarinostin sopii kaikenkokoisille ajoneuvoille ja valikoimamme kattaa 4-pilarinostimet nostokyvyltään 3,5 - 20 tonniin. 4-pilarinostin varustetaan yleensä akselikeventimellä ja valosarjalla. 4-pilarinostimet voivat olla varustettuja myös helmakeventimellä ja liukulevyillä ohjauskulmatöitä varten. Katsastusnostin on saatava välystesterillä eli ravistimella varustettuna.

Saksinostimet vievät vähemmän tilaa kuin 4-pilarinostimet, mutta ovat hinnaltaan kalliimpia. Saksinostimia on saatavana nostokyvyltään 4 - 45 tonniin. Saksinostin voidaan varustaa samoilla lisävarusteilla kuin 4-pilarinostin. Rengasliikkeille on tarjolla erityisesti rengastöihin suunniteltuja matalanostimia. Rengastyönostin nostaa auton haluttuun työkorkeuteen ja on erittäin nopea käyttää. Kuorma-autokorjaamoissa näkee useimmiten siirrettäviä pilarinostimia. Yksitäisen nostopilarin nostokyky on 5,5 - 10 tonnia ja nostopilareita yhdistämällä voidaan nostaa vaikka kokonainen ajoneuvoyhdistelmä kerralla. Junanostin saadaan nostopilareita yhdistämällä ja näiden raskaampien nostopilareiden nostokyky voidaan valita tarpeen mukaan.

Autonostin valikoimamme lisäksi meillä on myös suuri määrä erikoisnostimia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mm. moottoripyöränostin, mönkijänostin, 1-pilarinostin, maalaamonostin ja korikorjaamonostin. Kaikista näistä nostimista on saatavana suuri määrä eri malleja ja ne voidaan varustaa työtä monipuolistavilla ja nopeuttavilla lisävarusteilla.

Suomen matalin saksinostin 3 500 kilon nostokapasiteetilla.
3 000 kilon nostokapasiteetin omaava sähkömekaaninen 2-pilarinostin.
3 500 kiloa nostava sähköhydraulinen 4-pilarinostin.
4-pilarinostin suuntausvarustuksella ja 5 700 mm pitkillä ajosilloilla. Nostokapasiteettia aina 5 000 kiloon asti!
Nostokäpälillä varustettu kaksoissaksinostin 3 200 kilon nostokapasiteetilla!
Sähköhydraulinen moottoripyöränostin 600-1000 kiloa painaville menopeleille.
Siirrettävä 1-pilarinostin 2500kg nostokyvyllä!
4 000 kg nostava sähköhydraulinen 4-pilarinostin.
Helmasta nostava sähköhydraulinen kaksoissaksinostin 3 200 kilon nostokapasiteetilla.

Sivut