Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Pintaoikaisulaite kahdella päällä, automaattinen ja liipasimella varustettu.
Pintaoikaisulaite kaikkiin suoristus- ja oikaisutöihin
Nestejäähdytteinen vastushitsauskone suurlujuusteräksille.
Esittelykäytössä ollut maalaamonostin 3900€ alv 0%

Miksi verkkokaupassa asioiminen kannattaa?

Meillä Finnkoneella on tavoitteena tarjota asiakkaillemme luotettavia laitteita ja tehdä asiointi kanssamme mukavaksi.  Osana palvelujamme kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti. Jo nyt verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima tarvikkeita ja pienempiä laitteita. Isompien ja teknisempien laitteiden osalta tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskustella tuotteista myyjiemme kanssa, jolloin voidaan varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat tuotteet kuhunkin tarpeeseen.

1. Asioiminen on nopeaa ja vaivatonta 24/7

37,90 €
Pölypussi CNC 2 / 3

Korirakenteet muutoksessa autoteollisuudessa

Autonvalmistajat ovat kovan haasteen edessä. Samalla kun halutaan, että autot ovat turvallisia niiden pitäisi olla myös vähäpästöisiä. Tämä on johtanut siihen, että korirakenteiden metallit ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan kevyempään suuntaan. Myös muoveja käytetään eri muodoissaan paljon.

Nykyisin käytetään ainakin seuraavia metalleja: Ultra High Strength Steel UHSS, Extra High Strengh Steel EHSS, Very High Strengh Steel VHSS, High Strengh Steel HSS, Mild Steel MS, alumiini eri seoksina (Al & Si, Mg, Zn) sekä magnesium.

Hitsauskoneen valinta - vaatimukset ja edut

Nykyisin peltikorjaamolta vaaditaan osaamista ja laitteita myös suurlujuusterästen hitsaamiseen. Vakuutusyhtiöt ja autojen valmistajat ovat alkaneet vaatia nykyaikaisempia korjausmenetelmiä autojen vauriokorjauksissa. Tämä johtuu siitä, että autojen kolariturvallisuus halutaan taata myös korjauksen jälkeen. Riittävä laatutaso on mahdollista saavuttaa vain vaatimukset täyttävillä laitteilla. Nyt viimeistään kannattaa päivittää laitteet kuntoon.

Tarvittavia koneita ovat vastushitsauskoneet, mig-hitsauskoneet ja pintaoikaisulaitteet.

Pintaoikaisusarja teräsosien korjaukseen.

Sivut