Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Valitse tuoteryhmä

Pienikokoinen ja helposti liikuteltava Induktiokuumennin pienempiin töihin

Pakokaasujen poistojärjestelmät

Polttomoottoreiden palamisjätteenä muodostuu myrkyllisiä aineita, joita ei voi suodattaa. Näitä aineita
ovat mm. hiilimonoksidi (CO), palamattomat hiilivedyt (HC) sekä erilaiset typenoksidit (NOx). Ko. yhdisteet
ovat erittäin vaikeita havaita ja osa niistä on syöpävaarallisia. Edellä mainittujen seikkojen takia on erittäin
tärkeää, että korjaamoilla ja katsastusasemilla on hyvin toimiva ja oikein mitoitettu pakokaasujen
poistojärjestelmä, joka imee pakokaasut ja epäpuhtaudet ulos työtilasta.

Ilmastoinnin uudet aineet

Uusien autojen ilmastoinnissa ollaan siirtymässä maailmanlaajuisesti uuteen R1234yf kylmäaineeseen. Vaikka tehtävä on sama kuin vanhoilla aineilla, eroaa tämä monilta osin käytössä olevista, kuten yleinen R134 kylmäaine. Suurin syy siihen siirtymisessä on ollut uuden aineen pienempi ympäristörasitus. Kun vanhan tetrafluorietaanin (R134) viitearvo on 1300, on uuden tetrafluoripropeenin (R1234yf) viitearvo vain 4. EU:n määräämä raja-arvo on 150.

Täysautomaattinen ilmastoinnin huoltolaite

AUTOKORJAAMON MYYNNIN KASVATTAMINEN

Avainsana tämän päivän markkinoinnissa on asiakaslähtöisyys. Se tarkoittaa sitä, että kasvattaakseen myyntiään korjaamon on pystyttävä vastaamaan asiakkaiden odotuksiin paremmin kuin kilpailijat.

Asiakas odottaa, että asiointi korjaamolla on sujuvaa, auto saadaan nopeasti takaisin käyttöön, eikä laskussa tule yllätyksiä.

Korjaamon kannattaakin varmistaa, että palveluketjun kaikissa osissa on riittävästi ammattitaitoisia resursseja: Puhelimeen vastataan nopeasti, sähköinen ajanvaraus toimii ja asiakas saa tiedon korjauksen

Miksi verkkokaupassa asioiminen kannattaa?

Meillä Finnkoneella on tavoitteena tarjota asiakkaillemme luotettavia laitteita ja tehdä asiointi kanssamme mukavaksi.  Osana palvelujamme kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti. Jo nyt verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima tarvikkeita ja pienempiä laitteita. Isompien ja teknisempien laitteiden osalta tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskustella tuotteista myyjiemme kanssa, jolloin voidaan varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat tuotteet kuhunkin tarpeeseen.

1. Asioiminen on nopeaa ja vaivatonta 24/7

Korirakenteet muutoksessa autoteollisuudessa

Autonvalmistajat ovat kovan haasteen edessä. Samalla kun halutaan, että autot ovat turvallisia niiden pitäisi olla myös vähäpästöisiä. Tämä on johtanut siihen, että korirakenteiden metallit ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan kevyempään suuntaan. Myös muoveja käytetään eri muodoissaan paljon.

Nykyisin käytetään ainakin seuraavia metalleja: Ultra High Strength Steel UHSS, Extra High Strengh Steel EHSS, Very High Strengh Steel VHSS, High Strengh Steel HSS, Mild Steel MS, alumiini eri seoksina (Al & Si, Mg, Zn) sekä magnesium.

5000kg nostava 4-pilarinostin suuntausvarustuksella ja 5700 mm pitkillä ajosilloilla.

9 hyötyä leasingrahoituksesta laitehankinnoissa

Leasingrahoitus, eli pitkäaikainen vuokraus, on kätevä tapa rahoittaa uusia laitteita. Leasingrahoituksen suurimpia etuja ovat sen joustavuus ja helppous. Kaikenkokoiset laitehankinnat onnistuvat helpommin, kun löydetään omiin suunnitelmiin sopiva rahoitusratkaisu.

Kokosimme tähän yhdeksän etua, jota saavutetaan leasingrahoituksella.

 

1.Tulokset paranevat

Voit hankkia ajanmukaiset laitteet ilman omaa rahoitusta ja pystyt parantamaan

tuottavuutta sekä laajentamaan palveluitasi, jolloin myös tulokset paranevat.

Sivut