Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Rengaskoneet

Maahantuomamme renkaan asennuskoneet edustavat kehityksen kärkeä. Jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin löytyy valikoimastamme sopiva laite - oli kyseessä autokorjaamo tai rengasliike.

Toimitamme ammattikäyttöön tarkoitetut rengaskoneet useilla renkaan vaihtamista helpottavilla ja nopeuttavilla lisäominaisuuksilla. Ilmaiskulla varustetut rengaskoneet pitävät huolen että työt eivät pysähdy silloinkaan kun rengas ei tahdo nousta vanteelle.  Renkaan asennuskoneiden pöydän ulkoinen kiinnitys riittää 24 tuumaan asti ja koneen pöytiä saa kaksinopeuspöydän lisäksi pyörimään portaattomasti (kaasupolkimen tapaan) invertterin avulla. Rengaskoneen voi varustaa myös apuvarrella joka nopeuttaa ja helpottaa renkaiden vaihtoa huomattavasti. Apuvarsi tarjoaa renkaan asennuskoneella mahdollisuuden tehdä isompia ja jäykkäreunaisempia renkaita (esim. matalaprofiili- ja Run Flat renkaita). 

Uutuutena markkinoilla ovat L-L mallit (ns. Lever-Less), näiden rengaskoneiden edistyneen koukkutyökalun ansiosta renkaan vaihtamiseen ei välttämättä tarvitse käyttää edes rengasrautaa. Rengaskoneisiin saa lisävarusteiksi moottoripyörä- ja mönkijäsarjoja, kavennus- ja korotuspaloja sekä kaikki tarvittavat muovisuojat.

Valikoimastamme löytyvät raskaan kaluston renkaan asennuskoneet ovat myös ammattitason huippu laitteita. Oli kyseessä sitten traktori, metsäkone, maansiirtokone tai kuorma-auto, suoriudut niiden avulla mistä tahansa rengastöistä loistavasti.

Korjaamoille, joissa työskennellään raskaiden ajoneuvojen parissa, tarvitaan turvallinen ja vankka rengaskone.  MS78 rengaskoneessa on esimerkiksi huippu luokkaa oleva asennusteknologia, joka takaa vaivattoman toimivuuden. Rengaskoneessa on vakiona joystickilla ohjatut toiminnot sekä liikuteltava ohjausyksikkö. Näiden avulla renkaan asennuskonetta on helppoa ja turvallista käyttää joka asennosta ja suunnasta. Langattoman ohjausyksikön saa halutessaan lisävarusteena. Suurimmatkin rengastyöt taittuvat esimerkiksi Promaxx 9600 rengaskoneella, jossa on kiinnitysmahdollisuus 11” jopa 60” asti. Rengaskoneessa on kaksi pyörintänopeutta ja langaton (Bluetooth) ohjausyksikkö. 

Koukkutyökalulla varustettu rengaskone nopeaan työskentelyyn
Raskaan kaluston rengaskone puoliautomaattisella työkaluvarrella
Pakettiautoon asennettava rengaskone jolla työt hoituvat paikassa kuin paikassa.
Sähköhydraulinen renkaan asennuskone kuorma-autojen, työkoneiden ja maansiirtokoneiden (11” – 60”) renkaille.
Raskaan kaluston asennuskone, jossa täyshydraulinen työkaluvarsi.
Ammattikäyttöön suunniteltu rengaskone, jossa täyttö tapahtuu pöydän kynsien kautta.
Ammattikäyttöön tarkoitettu monipuolinen renkaan asennuskone.
Perus rengaskone 22" kaksinopeuspöydällä.
Renkaan asennuskone 24" kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla.

Sivut