Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Rengaskoneet

Tuomme maahan vain kehityksen kärjessä olevia renkaan asennuskoneita. Meiltä löytyy jokaisen rengasliikeen ja autokorjaamon yksilöllisiin tarpeisiin sopiva laite!

Me toimitamme ammattilaiskäyttöön tarkoitetut rengaskoneet lukuisilla renkaan vaihtamista helpottavilla ja nopeuttavilla lisäominaisuuksilla. Työt eivät pysähdy edes silloin kun rengas ei tahdo nousta vanteelle ilmaiskuilla varustettujen rengaskoneidemme ansiosta. Renkaan asennuskoneiden pöydän ulkoiset kiinnitykset riittävät 24 tuumaan asti ja koneen pöytiä saa sekä kaksinopeusmallisina että portaattomina malleina. Rengaskoneisiin voidaan asentaa apuvarsi, joka nopeuttaa ja helpottaa renkaiden vaihtoa huomattavasti. Apuvarsi mahdollistaa isompien ja jäykkäreunaisempien renkaiden, kuten esimerkiksi matalaprofiili- tai Run Flat -renkaiden vaihdon.

Uusinta uutta rengaskonemarkkinoilla edustaa ns. Lever-Less -mallit (L-L-malli), joiden futuristisen koukkutyökalun ansiosta renkaan vaihtaminen onnistuu jopa ilman rengasrautaa! Rengaskoneisiin on saatavilla lisävarusteina moottoripyörä- ja mönkijäsarjoja, kavennus- ja korotuspaloja ja tietenkin kaikki tarvittavat muovisuojat - rapatessahan tunnetusti roiskuu!

Meiltä löytyy myös raskaiden työkoneiden rengaskoneet, jotka edustavat ammattiatason huippua! Laitteillamme vaihdat vaivattomasti renkaan kuin renkaan, oli kyseessä sitten traktori, metsäkone, maansiirtokone tai kuorma-auto.

Raskaiden ajoneuvojen korjaamoilla tarvitaan turvallinen ja vuorenvarma rengaskone. MS78-rengaskone tarjoaa huippuluokan asennusteknologian yhdistettynä vaivattomaan toimivuuteen. Rengaskoneen toimintoja ohjataan liikuteltavalla ohjausyksiköllä ja joystickillä, mikä tekee laitteen käytöstä puhdasta iloa. Koneen käyttö on näin helppoa, intuitiivista ja turvallista. Laitteeseen on saatavilla myös langaton ohjausyksikkö lisävarusteena. Promaxx 9600 -rengaskone taas taltuttaa suurimmatkin rengashaasteet, sillä sen repertuaariin kuuluu pienehköt 11-tuumaiset renkaat, 60-tuumaiset järkäleet ja kaikki pyörät siltä väliltä! Promaxx toimitetaan langattoman Bluetooth-ohjausyksikön kanssa, josta voit säädellä laitteen kahta pyörintänopeutta.

Sähköhydraulinen rengaskone raskaalle kalustolle.
Koukkutyökalulla varustettu rengaskone nopeaan työskentelyyn
Raskaan kaluston rengaskone puoliautomaattisella työkaluvarrella
Pakettiautoon asennettava rengaskone, jolla työt hoituvat paikassa kuin paikassa.
Sähköhydraulinen renkaan asennuskone kuorma-autojen, työkoneiden ja maansiirtokoneiden (11” – 60”) renkaille.
Raskaan kaluston asennuskone, jossa täyshydraulinen työkaluvarsi.
Ammattikäyttöön suunniteltu rengaskone, jossa täyttö tapahtuu pöydän kynsien kautta.
Perusrengaskone 22" kaksinopeuspöydällä.
Renkaan asennuskone 24" kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla.

Sivut