Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Jarrudynamometrit ja testiradat

Edustamamme Beissbarth-jarrutesterit ovat luotettavia, kestäviä ja helposti laajennettavia. Beissbarth-tuotevalikoimamme on hyvin laaja alkaen perusnäytöistä ja kevyiden ajoneuvojen laitteista ja jatkuen aina kattaviin testiratoihin ja raskaan kaluston laitteisiin asti.

Voit lähteä liikkeelle myös pelkästä jarrudynamometristä ja laajentaa sitä myöhemmin tarpeen mukaan kokonaiseksi testiradaksi. Jokainen testirata räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan sekä tila että käyttötarve huomioiden.

Huomattavan pitkä historia korjaamolaitealalla on muokannut Beissbarthin laitteista sekä käytännöllisiä että kestäviä. Kokemuksen ja intensiivisen tuotekehittelyn ansiosta laitteet ovat monipuolisia. Niissä käytetään uusinta tekniikkaa, joka helpottaa työtä entisestään. Soveltuvien lisävarusteiden avulla testerit voidaan asentaa myös ulos.

Testiradan rakentaminen on suunniteltava tarkoin ja toisinaan kannattaa turvautua jopa ulkopuoliseen apuun. Meiltä saat sekä laitteet että suunnittelupalvelun kätevästi.

Beissbarth-testiradat ovat suosittuja ja käytössä laajalti ympäri maailmaa. Testiradan jokainen laite voidaan yhdistää yhteen verkkoon, jolloin tiedon hallinnointi on kätevää ja keskitettyä. Kaikki testitulokset voidaan myös tulostaa paperille.

Meiltä löydät tarvittavat tuotteet niin kevyelle kuin raskaallekin kalustolle - kaikki yhdestä paikasta! Autamme mielellämme myös radan suunnittelutyössä.

Henkilö- ja pakettiautojen jarrutesteri automaattisella 4-vedon tunnistuksella.
Jarrutesteri johon kuuluu analoginäyttö seinäkiinnityksellä.
Analoginäytöllinen testirata henkilö- ja pakettiautoille.
Tietokoneella varustettu testirata henkilö- ja pakettiautoille.