Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Typpeä renkaisiin

Renkaiden täyttäminen ilman sijasta typellä tuo autoilijalle monia etuja ja typen käyttö onkin yleistymässä.

Pakokaasujen poistojärjestelmät

Polttomoottoreiden palamisjätteenä muodostuu myrkyllisiä aineita, joita ei voi suodattaa. Näitä aineita ovat mm. hiilimonoksidi (CO), palamattomat hiilivedyt (HC) sekä erilaiset typenoksidit (NOx). Ko. yhdisteet ovat erittäin vaikeita havaita ja osa niistä on syöpävaarallisia. Edellä mainittujen seikkojen takia on erittäin tärkeää, että korjaamoilla ja katsastusasemilla on hyvin toimiva ja oikein mitoitettu pakokaasujen poistojärjestelmä, joka imee pakokaasut ja epäpuhtaudet ulos työtilasta.

Ilmastoinnin uudet aineet

Uusien autojen ilmastoinnissa ollaan siirtymässä maailmanlaajuisesti uuteen R1234yf kylmäaineeseen. Vaikka tehtävä on sama kuin vanhoilla aineilla, eroaa tämä monilta osin käytössä olevista, kuten yleinen R134 kylmäaine. Suurin syy siihen siirtymisessä on ollut uuden aineen pienempi ympäristörasitus. Kun vanhan tetrafluorietaanin (R134) viitearvo on 1300, on uuden tetrafluoripropeenin (R1234yf) viitearvo vain 4. EU:n määräämä raja-arvo on 150.

Autokorjaamon myynnin kasvattaminen

Avainsana tämän päivän markkinoinnissa on asiakaslähtöisyys. Se tarkoittaa sitä, että kasvattaakseen myyntiään korjaamon on pystyttävä vastaamaan asiakkaiden odotuksiin paremmin kuin kilpailijat. Asiakas odottaa, että asiointi korjaamolla on sujuvaa, auto saadaan nopeasti takaisin käyttöön, eikä laskussa tule yllätyksiä.

Miksi verkkokaupassa asioiminen kannattaa?

Meillä Finnkoneella on tavoitteena tarjota asiakkaillemme luotettavia laitteita ja tehdä asiointi kanssamme mukavaksi.  Osana palvelujamme kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti. Jo nyt verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima tarvikkeita ja pienempiä laitteita. Isompien ja teknisempien laitteiden osalta tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskustella tuotteista myyjiemme kanssa, jolloin voidaan varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat tuotteet kuhunkin tarpeeseen.

1. Asioiminen on nopeaa ja vaivatonta 24/7

Korirakenteet muutoksessa autoteollisuudessa

Autonvalmistajat ovat kovan haasteen edessä. Samalla kun halutaan, että autot ovat turvallisia niiden pitäisi olla myös vähäpästöisiä. Tämä on johtanut siihen, että korirakenteiden metallit ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan kevyempään suuntaan. Myös muoveja käytetään eri muodoissaan paljon.

Nykyisin käytetään ainakin seuraavia metalleja: Ultra High Strength Steel UHSS, Extra High Strengh Steel EHSS, Very High Strengh Steel VHSS, High Strengh Steel HSS, Mild Steel MS, alumiini eri seoksina (Al & Si, Mg, Zn) sekä magnesium.

Hitsauskoneen valinta - vaatimukset ja edut

Nykyisin peltikorjaamolta vaaditaan osaamista ja laitteita myös suurlujuusterästen hitsaamiseen. Vakuutusyhtiöt ja autojen valmistajat ovat alkaneet vaatia nykyaikaisempia korjausmenetelmiä autojen vauriokorjauksissa. Tämä johtuu siitä, että autojen kolariturvallisuus halutaan taata myös korjauksen jälkeen. Riittävä laatutaso on mahdollista saavuttaa vain vaatimukset täyttävillä laitteilla. Nyt viimeistään kannattaa päivittää laitteet kuntoon.

Tarvittavia koneita ovat vastushitsauskoneet, mig-hitsauskoneet ja pintaoikaisulaitteet.

Sopivat rengaskoneet tarpeen mukaan

Rengastöihin on tarjolla hyvin monenlaisia koneita, joista pitää valita sopiva käyttäjän tarpeisiin.

Erilaiset lisäominaisuudet parantavat rengastöiden nopeutta ja mahdollistavat myös vaativampien renkaiden asennuksen, mutta ne myös nostavat laitteiden hintaa. On siis tarkasteltava koneen valintaa sekä teknisestä että taloudellisesta näkökulmasta.

 

9 hyötyä leasingrahoituksesta laitehankinnoissa

Leasingrahoitus, eli pitkäaikainen vuokraus, on kätevä tapa rahoittaa uusia laitteita. Leasingrahoituksen suurimpia etuja ovat sen joustavuus ja helppous. Kaikenkokoiset laitehankinnat onnistuvat helpommin, kun löydetään omiin suunnitelmiin sopiva rahoitusratkaisu.

Kokosimme tähän yhdeksän etua, jota saavutetaan leasingrahoituksella.

 

1.Tulokset paranevat

Voit hankkia ajanmukaiset laitteet ilman omaa rahoitusta ja pystyt parantamaan

tuottavuutta sekä laajentamaan palveluitasi, jolloin myös tulokset paranevat.

Automaattivaihteistojen öljynvaihto

Automaattivaihteiston huoltolaite nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä, sekä mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon vaihdelaatikkoon.

Perinteisellä tavalla vaihteiston öljynkierrosta saadaan vaihdettua vain osa, kun taas automaattinen öljynvaihtolaite mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon. Tällöin asiakkaalle on helpompi perustella vaihdon hyödyt. Vaihteistojen valmistajat suosittelevat öljynvaihtoa 60 000-80 000 km:n välein. Säännöllisesti vaihdetut öljyt takaavat vaihteiston toimivuuden ja asiakas välttyy kalliilta remonteilta.

Sivut