Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Pyöristä nostava pilarinostin

Pilarinostin sarjoja on saatavilla usealla eri nostokyvyllä, 22 tonnista jopa 40 tonniin asti. Nostin sarjat ovat erittäin kestäviä ja luotettavia vahvan nostomutterin sekä teräksisen turvamutterin ansiosta.

Wertherin sähkömekaaniset ruuvinostimet myydään neljän pylvään sarjana, mutta ne voidaan kuitenkin tarpeen mukaan laajentaa suuremmaksikin sarjaksi. Pilarinostimien vakiokaapelit ovat 12 m pitkät ja ne saa haluttaessa myös pidempänä. Jokaisessa tolpassa on tämän lisäksi oma siirtovaunu, joka mahdollistaa pilarien siirtämisen pois muiden töiden tieltä.

Turvallisuus on erittäin tärkeää painavia kuormia nostettaessa ja Wertherin pilarinostimissa on useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn. Työkohdetta nostettaessa elektroninen synkronisointi pitää huolen siitä, että työkohde nousee tasaisesti.

Pyöristä nostavien pilarinostimien mukana on suositeltavaa hankkia nostokykyä vastaavat akselituet. Pylväisiin on saatavissa myös erillinen ohjausyksikkö ja esim. kavennuspalat pienille pyörille.

Sirion laadukas pyöristä nostava sähköhydraulinen nostopilarisarja
Raskaan kaluston sähkömekaaninen nostopilarisarja.