Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Autonostimet

Autonostimen valinnassa on syytä miettiä, minkälaisia ajoneuvoja on tarkoitus nostaa ja minkä tyyppisiä töitä nostimella tehdään. Myös tilakysymykset ovat tärkeitä, sillä oikealla nostinvalinalla voidaan tehostaa tilankäyttöä ja nopeuttaa työsuorituksia. Henkilöautokorjaamoissa yleisin nostinmalli on kaksipilarinostin, jolla voidaan tehdä kaikenlaisia töitä.

Kaksipilarinostimia on saatavana nostokyvyltään 3:sta 7:mään tonniin, joten niillä voidaan nostaa hyvin erikokokoisia ajoneuvoja. Kaksipilarinostin on joko sähkömekaaninen tai hydraulinen. Valintaa tehdessä on hyvä muistaa, että hydraulinen kaksipilarinostin vaatii korkeutta runsaat 4 metriä. Toinen suosittu nostinmalli on kaksoissaksinostin. Se tarvitsee vähän tilaa ja on nopea käyttää. Nelipilarinostin sopii monen kokoisille ajoneuvoille ja valikoimamme kattaa nelipilarinostimet nostokyvyltään 3,5 tonnista 20 tonniin. Nelipilarinostin varustetaan yleensä akselikeventimellä ja valosarjalla. Nelipilarinostimet voivat olla varustettuja myös helmakeventimellä ja liukulevyillä ohjauskulmatöitä varten. Katsastusnostin on saatava välystesterillä (ravistin) varustettuna.

Saksinostimet vievät vähemmän tilaa kuin nelipilarinostimet, mutta ovat hinnaltaan kalliimpia. Saksinostimia on saatavana nostokyvyltään 4 tonnista jopa 45 tonniin saakka. Myös saksinostin voidaan varustaa samoilla lisävarusteilla kuin nelipilarinostin. Rengasliikkeille on tarjolla erityisesti rengastöihin suunniteltuja matalanostimia. 
Rengastyönostin nostaa auton haluttuun työkorkeuteen ja on nopea käyttää. Siirrettävät pilarinostimet ovat yleisimpiä kuorma-autokorjaamoissa. Yksitäisen nostopilarin nostokyky on 5,5:stä 10:tonniin ja nostopilareita yhdistämällä voidaan nostaa vaikka koko ajoneuvoyhdistelmä kerralla. Junanostin saadaan myös nostopilareita yhdistämällä ja näiden raskaampien nostopilareiden nostokyky voidaan valita tarpeen mukaan.

Valikoimassamme on myös suuri määrä erikoisnostimia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mm. moottoripyöränostin, mönkijänostin, yksipilarinostin, maalaamonostin ja korikorjaamonostin. Kaikista näistä nostimista on saatavana suuri määrä eri malleja ja ne voidaan varustaa työtä monipuolistavilla ja nopeuttavilla lisävarusteilla.

Esittelykäytössä ollut maalaamonostin 3900€ alv 0%
20 - 35 tonnia nostava puolisaksinostin raskaalle kalustolle
5000kg nostava 4-pilarinostin suuntausvarustuksella ja 5700 mm pitkillä ajosilloilla.
Nostokäpälillä varustettu kaksoissaksinostin
Kevyille kuorma-autoille ja suurille pakettiautoille tarkoitettu 2-pilarinostin
Pitkä 4000kg nostava 4-pilarinostin välystesterillä.
600kg nostava sähköhydraulinen moottoripyöränostin.
Pienikokoinen 3000kg nostava sähköhydraulinen matalanostin.
Siirrettävä 1-pilarinostin henkilöautoille

Sivut